Φιλοσοφία

Κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του αλλά και κάθε λύση πρέπει να είναι ριζική!

Γι’ αυτό και η εταιρεία Lysis έχοντας πείρα ετών σε πλήθος συναφών απασχολήσεων προτείνει ολοκληρωμένη αντιμετώπιση που ξεκινά από ενδελεχή μελέτη με βάση τα αρχιτεκτονικά σχέδια του κτιρίου και επεκτείνεται ως τον συμβουλευτικό μας ρόλο, πριν και μετά την αποπεράτωση των εργασιών μόνωσης.

Μόνο έτσι άλλωστε μπορούμε να εγγυηθούμε πλήρως την ασφάλεια και την μακροβιότητα της κατασκευής σας από πιθανούς ή απρόβλεπτους παράγοντες.

Δεν αρκεί να γνωρίζεις τα πάντα για τη μόνωση και τη μόνωση ταρατσών.

Πρέπει να μπορείς να τα εφαρμόζεις ξεχωριστά για κάθε περίπτωση.

Και μάλιστα με τέτοιο τρόπο ώστε να μη δημιουργείς άλλα προβλήματα στον περιβάλλοντα χώρο, όντας παράλληλα συνεπής, στο πλαίσιο εφικτών λύσεων, με τις αισθητικές απαιτήσεις του καταναλωτή, είτε πρόκειται για ιδιώτη είτε για επαγγελματία αρχιτέκτονα είτε για τεχνική εταιρεία.

Σκοπός της εταιρείας Lysis είναι να κερδίσει μέσα σε μια δύσκολη και ανταγωνιστική αγορά, την εμπιστοσύνη του κάθε υποψηφίου πελάτη της.

Αυτό το έχει πετύχει με τις ασυναγώνιστες τιμές που προσφέρει στις μονώσεις ταρατσών, τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιεί, το ευρύ της πελατολόγιο, την άψογη συνεργασία και συνέπεια που την διακατέχει, με το σεβασμό των απαιτήσεων του εκάστοτε πελάτη και με την αποτελεσματική-οριστική επίλυση του προβλήματος.

Προσβλέπουμε στη συνεργασία μαζί σας,
Με εκτίμηση

Κώστας Ζυγούνας